Hall of Fame

Swedish Western Shooters

Hall of Fame

Vår uppskattning ...

Genom åren framstående medlemmar

 

Detta är en presentation av medlemmar som sticker ut lite från mängden. Helt utan någon rankning av medlemmarnas prestationer. Det är en sida helt enkelt för att visa vår uppskattning, för det engagemang de har för sporten.

Wild Bull # 11

 

Började med CAS 1998 efter besök på tävlingar i USA. Fick vidare möjligheten att kombinera sitt historiska intresse för den Amerikanska Western med intresset för tävlingsskytte. Att verksamheten dessutom riktar sig till hela familjen bidrog också till att CAS tog fart.

 

Vilken skytteprestation är du mest stolt över?

Ingen av mina egna - utan min son Tombstone Tim SWS#190, 10 år gammal, som sköt en 10 stagers clean match på tävlingen "Six Feet Under" 2010 i Norge.

 

Hur ser du på framtiden för sporten? Vår verksamhet har en mycket gemytlig inramning - samt ett oslagbart säkerhets-tänkande. Det här är dessutom något som hela familjen kan delta i tillsammans - och det är vår största styrka när det gäller vår framtida tillväxt.

 

 

 

Ray Heartless # 351

 

Hovslagare, jobbat på rancher i USA, cowboy turidnings företaget Uddaäventyr och född till att tävla i CAS. Började med CAS 2003.

 

Vilken skytteprestation är du mest stolt över? Jag gjorde ett fatalt fel på mitt första EM 2004 och bestraffade mig allt för hårt för detta. Jag bestämde mig för att lägga av eller vinna allt till 2005.Jag skrev ett brev till mig själv ett år innan tävlingarna började 2005, där jag gratulerade mig till vinsten till SM, Scandianviska mästerskapet och till EMet. När jag öppnade brevet i slutet av sommaren 2005 tackade jag för gratulationerna som alla gått i uppfyllelse. Ett sådant kontrakt gör att man ger sig den på att träna lite mer än dom andra.

 

Hur ser du på framtiden för sporten? Många skyttesporter är roliga att utöva, men CAS är utan något tvivel den roligaste skyttesporten att titta på. Det är en anledning till att vi kommer att växa.

Shotgun Joe # 1206

 

Började med CAS 2005 efter att ha besökt ett klubbmästerskap 2005 och fått prova, då flödade adrenalinet och Shotgun Joe blev såld.

 

Vilken skytteprestation är du mest stolt över? Säsongen 2010, med ett EM-guld som främsta merit. Mitt första EM sköt jag i Tjeckien 2009 och gjorde en ganska så medioker insats, allt som kunde gå fel gjorde det. Till 2010 laddade jag om mentalt och gjorde vad som krävdes.

 

Hur ser du på framtiden för sporten? Då det är en väldigt familjär stämning med unga & gamla sida vid sida så gör detta CAS till en av dom mest trevligaste skytteformerna. Jag skulle vilja se en annan skytteform på elitnivå som gladeligen lånar ut sina vapen till främste konkurrenten om hans vapen krånglar.

Förbundet ämnar att utöka listan genom att i framtiden skapa fler presentationer.