Hall Of Fame.

 

Här presenterar vi framstående medlemmar och Svenska medaljörerna från de Nordiska- (TNT) och Europeiska- (DOT) mästerskapen.

 

[TNT] [DOT]

 

 

Genom åren framstående medlemmar.

Detta är en presentation av medlemmar som sticker ut lite från mängden. Helt utan någon rankning av medlemmarnas prestationer. Det är en sida helt enkelt för att visa vår uppskattning, för det engagemang de har för sporten.

 

 

Wild Bull SWS # 11

Vad heter du? Wild Bull

 

Vad har du för yrke? Verksam inom Socialförvaltningen

 

När startade du med westernskytte? 1998 - efter att besökt tävlingar i USA

 

Vad fick dig att börja med CAS? Möjligheten att kombinera mitt historiska intresse för den Amerikanska Western med mitt intresse för tävlingsskytte. Att verksamheten dessutom riktar sig till hela familjen bidrog också till att intresset tog fart.

 

Har du ett förflutet i andra cowboy sammanhang? Föddes i stort sett med hatt & boots - och har ett förflutet som Stuntman på Westernparken High Chaparral.

 

Vilken skytteprestation är du mest stolt över? Ingen av mina egna - utan min son Tombstone Terror Tim SWS#190, 10 år gammal, som sköt en 10 stagers clean match på tävlingen "Six Feet Under" 2010 i Norge...

 

Hur ser du på framtiden för sporten? Vår verksamhet har en mycket gemytlig inramning - samt ett oslagbart säkerhetstänkande. Det här är dessutom något som hela familjen kan delta i tillsammans - och det är vår största styrka när det gäller vår framtida tillväxt.

 

 

 

 

 

Ray Heartless SWS # 351

 

Vad heter du? Ray Heartless

 

Vad har du för yrke? Hovslagare

 

När startade du med westernskytte? Jag slutade aldrig:):) men började tävla 2003.

 

Vad fick dig att börja med CAS?  Man är nog född till detta.

 

Har du ett förflutet i andra cowboy sammanhang? Jobbat på lite rancher i USA och har jobbar på cowboy turidnings företaget Uddaäventyr i Älvsbyn, Norrbotten.

 

Vilken skytteprestation är du mest stolt över? Jag gjorde ett fatalt fel på mitt första EM 2004 och bestraffade mig allt för hårt för detta. Jag bestämde mig för att lägga av eller vinna allt till 2005.

Jag skrev ett brev till mig själv ett år innan tävlingarna började 2005, där jag gratulerade mig till vinsten till SM, Scandianviska mästerskapet och till EMet. När jag öppnade brevet i slutet av sommaren 2005 tackade jag för gratulationerna som alla gått i uppfyllelse. Ett sådant kontrakt gör att man ger sig den på att träna lite mer än dom andra.

 

Hur ser du på framtiden för sporten? Många skyttesporter är roliga att utöva, men CAS är utan något tvivel den roligaste skyttesporten att titta på. Det är en anledning till att vi kommer att växa.

 

 

 

 

Shotgun Joe # 1206

Vad heter du? Shotgun Joe

 

Vad har du för yrke? Depåtekniker

  

När startade du med westernskytte? 2005 om jag inte minns fel men tävlandet började på lite mer allvar 2006

 

Vad fick dig att börja med CAS? 

Efter att ha besökt ett klubbmästerskap 2005 och fått prova så var jag såld, adrenalinet flödade & man hade svårt att sluta le. När de mer rutinerade skyttarna lånade ut vapen & expertis innan man skaffat egna vapen så var saken klar.

  

Har du ett förflutet i andra cowboy sammanhang? Inte mer än att man lekte cowboy & indianer när man var liten. En & annan westernfilm har underhållit intresset sedan man slutade leka.

  

Vilken skytteprestation är du mest stolt över? Säsongen 2010, med ett EM-guld som främsta merit. Mitt första EM sköt jag i Tjeckien 2009 och gjorde en ganska så medioker insats, allt som kunde gå fel gjorde det.

 Till 2010 laddade jag om mentalt och gjorde vad som krävdes.

 

Hur ser du på framtiden för sporten? Då det är en väldigt familjär stämning med unga & gamla sida vid sida så gör detta CAS till en av dom mest trevligaste skytteformerna. Jag skulle vilja se en annan skytteform på elitnivå som gladeligen lånar ut sina vapen till främste konkurrenten om hans vapen krånglar.

 

 

 

Fler presentationer kommer. Har ni förslag på medlemmar som platsar på denna sida? Skicka in ert förslag till styrelsen.

Webmaster

 

 

Sweden Western Shooters © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

www.swsf.se