Välkommen till

Svenska Westernskytteförbundet

R. I. P

 

Mocs Mocs # 297

Cowboys & Cowgirls,

Vi har ett mycket tråkigt besked. Vår klubbkamrat Urban Lundström alias Mocs Mocs har hastigt gått bort. Han hittades tidigare veckan död i hemmet, Urban led sedan lång tid av diabetes, men senast när vi träffade honom på CAS skjutning i Rosersberg verkade allt ok.

Urban blev 50 år.

 

/ på uppdrag av ordförande Ray Heartless

Sergeant Dan # 1618

En kämpe och kamrat som älskade livet och gjorde det som föll honom in. Han sa alltid - Livet är för kort för att skjuta upp saker. Det var ”all in” när han fick för sig något och det kan nog alla som lärde känna honom hålla med om. Inte konstigt att folk kallade honom Snurre Sprätt, och det visste han om. Vi i LCP kommer alltid att minnas honom och han kommer alltid att finnas med oss. R.I.P.

 

/ Gunslinger Doc

 

Shotgun Pete var med från början när CAS började i Sverige. På tävlingar var det han med fru som ordnade med maten till deltagarna. Vissa roliga bravader därifrån sprider fortfarande leenden på läpparna, som brandlarm med följande utryckning i ett storkök när mat till tävling förbereddes, med påföljd att utryckningen fick betalas. Han hade många intressen. Allt ifrån motorcyklar, bilar till musik och givetvis skytte. Förra året var han med på Gunslinger Trail och medverkade igen, med tanken att återuppta westernskyttet på nytt. Edsvalla kommer alltid att minnas honom och han finns alltid med oss. R.I.P

 

/ Hungry Wallace

 

Shotgun Pete #180